IMG_0773

Welkom bij Nordic Sports

Ruime ervaringen bij verschillende sportclubs als looptrainer, Nordic Walking- en langlauf instructeur. Tevens vertoef ik veel in de Alpen-landen, daar worden de materialen tot het uiterste gebruikt. Samen met in verleden opgedane zakelijk inzicht, zorgen voor goede keuze van kwaliteitsmerken voor een redelijke prijs. Tevens voor juiste deal,  goede adviezen aan consument én de retailers.

Don Oosterkamp
Nordic Sports

UNIEKE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS 

ADVIES

Advies bij het kiezen van de beste materialen Nordic Sports streeft om de juiste professionele kwaliteiten te leveren. Zodat je goede grip hebt tijdens het sporten, wandelen op gladde en steile ondergronden, geschikt voor het beklimmen van rotsen, gletsjers en watervallen. Ga goed na wat je precies met de materialen wilt een fijne wandeling te maken of voor het zwaardere werk. Bij twijfel bel of mail ons even voor goede raad, dan ben je overtuigd van een goed product met een vernieuwend design.

Fizan afb2
MERKEN

Het Italiaans topmerken, zoals outdoor schoenen Kayland ‘step ahead’ in categorieën verdeeld; wandelen, hiking, fast hiking, backpacking, technische approach en mountaineering.
Ons eigen label Nordic Sports poles zijn gemaakt voor de lange duur, getest onder zware omstandigheden, goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
Trezeta ‘hiking explorer’ travel & lifestyle footwear voor licht en soepel urban walk tot backpacking.