Nordicers 059

Mijn naam is Don, ik ben al jaren actief als Looptrainer, Nordic Walking- en Langlauf instructeur. Ruime ervaringen bij verschillende sportclubs en instanties. Daarbij vind ik het belangrijk dat iedere persoon op zijn of haar niveau kan mee doen. Als trainer kom is steeds in aanraking met de diverse materialen en leer ik de verschillende kwaliteiten kennen. Een van de redenen is advies om zelf een shop te beginnen. Ruime keuze in onze webwinkel nordic-sports.eu die allemaal door ons zijn getest, kijk bij je beslissing naar wat je eigenlijk wilt bereiken met de materialen. We hebben goede kwaliteitsmerken, waarvan een aantal items speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, samengesteld eigen merk Nordic Sports van prima kwaliteit voor een redelijke prijs!

Tot ziens bij een activiteit van Nordic Sports,

Don
Nordic Sports

UNIEKE PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS 

ADVIES

Advies bij het kiezen van de beste materialen Nordic Sports streeft om de juiste professionele kwaliteiten te leveren. Zodat je goede grip hebt tijdens het wandelen op gladde en steile ondergronden, geschikt voor het beklimmen van rotsen, gletsjers en watervallen. We hebben een verdeling gemaakt in categorieën, zoals aluminium en carbon, in lengte verstelbaar voor de gewenste hoogte of vaste lengte poles, om fijne wandeling te maken of voor het zwaardere werk met een vernieuwend design.

IMG_3675
MERKEN

Het Italiaans topmerk Fizan is soepel en sterk, gemakkelijk in gebruik,  afneembare polsstraps, die het handig maken om even iets uit de rugtas te pakken. Fizan heeft de lichtste hiking poles ter wereld. Daarnaast het alom bekende Duitse merk Leki, wat bekend is om degelijkheid, sterk en lange levensduur. Ons eigen label Nordic Sports staat garant voor sterke lichtgewicht
kwaliteit voor een redelijke prijs, de perfecte stokken.