Nordic Walking asfalt doppen / pads

Koop voordelig Nordic Walking asfalt doppen / pads bij Nordic-Sports

Waarom heb ik Nordic Walking asfalt doppen / nodig?

Met Nordic Walking stokken kun je veel sneller lopen en grotere afstanden afleggen maar word je minder moe. Tijdens deze afstanden kom je verschillende terreinen tegen waarop je jouw stok kunt aanpassen. Loop comfortabeler op asfalt met de speciale asfalt doppen en pads. Gebruik op een zachte ondergrond zoals gras en zand spikes voor de beste grip!

Voordelen van Nordic Walking asfalt doppen / pads

  1. Loop veel comfortabeler met de juiste doppen / pads onder uw stokken;
  2. Pas je gemakkelijk aan naar het terrein en de ondergrond waarop je wandelt.
  3. Vang op geasfalteerde wegen schokken en vibraties op.

Waar moet je op letten bij het kopen van Nordic Walking asfalt doppen?

Loop je op gras of zand?

Onder alle Nordic Walking stokken zijn spikes of punten verwerkt. Dit zijn dan ook metalen punten waardoor je gemakkelijk op zachte ondergronden kunt lopen zoals zand of gras.

Loop je op asfalt?

Wanneer je op een harde ondergrond loopt met je Nordic Walking stok, dan zijn zogenaamde pads of doppen nodig. Dat zijn Nordic Walking doppen die je aan de onderzijde kunt bevestigen. De doppen en pads zorgen voor meer grip en demping.

In welk weertype ga jij lopen?

In welke weeromstandigheid ga jij lopen? Let hierop bij de specificaties van de pads. Onze aangeboden Nordic Walking doppen en pads zijn bij elk weertype te gebruiken.

Advies welke Nordic Walking asfalt doppen / pads

Wil je gratis en vrijblijvend hulp met het kiezen van de beste Nordic Walking asfalt doppen / pads? Bel ons op 0630878734 en we helpen je graag verder.